Filament

colorFabb's 3D printing filament portfolio is wereldwijd bekend om zijn grote verscheidenheid en hoge kwaliteit. Voor elke behoefte hebben we een filamentoplossing.

Bekijk alle functies

Printers

colorFabb werkt samen met top 3D-printermerken om de beste combinatie van hardware en filamenten te bieden voor de best mogelijke resultaten.

Bekijk alle functies

Services

De diensten van colorFabb omvatten aangepaste filamentontwikkeling, aangepaste kleurafstemming, modellering, engineering en advies op maat om aan uw behoeften te voldoen.

Bekijk alle functiesHet bedrijf


colorFabb is gebaseerd op een paar solide principes: levering van hoogwaardige oplossingen om aan de vraag / behoeften van onze klanten te voldoen. Het colorFabb team bestaat uit toegewijde professionals. Zij kunnen u helpen met filament, advies, of een 3D-printer. ColorFabb is gevestigd in Belfeld, Nederland, en opereert vanuit een hypermodern 3D Printing Technology Center.Klik hier om meer te leren.

Onze webshop


colorFabb biedt op dit moment een breed scala aan filamenten in zo'n 30 kleuren. Van de zeer functionele co-polyesters tot de verbluffend mooie speciale filamenten of composietmaterialen, wij bieden ze aan in onze webshop. We verzenden dagelijks en we verzenden wereldwijd met o.a. DHL! Wil je een nieuw filament proberen? Waarom niet eerst een monster testen? Neem gerust contact met ons op wanneer u niet zeker welk filament te kiezen, of wanneer u vragen heeft over een bestelling.

  Contact

Services


Laat ons u helpen 3D-printen te integreren in uw workflow. Wij zijn hier om uw behoeften aan materiaal en hardware aan te pakken en u te adviseren over de te nemen stappen. Samen met uw ons team van 3D-printing- en industriële ontwerpingenieurs bespreken we uw behoeften en zoeken we naar de beste technologie, materiaal, CAD-ontwerp en aanpak om een oplossing op maat te creëren.Klik hier voor de diensten die colorFabb momenteel aanbiedt.

Meer informatie nodig?


Onze blogsite biedt alle informatie die u nodig hebt: nieuws, handleidingen over afdrukken en verwerken en alle afgebeelde afdrukken die door onszelf en onze toegewijde gebruikers zijn gemaakt.
Als u vragen heeft over 3D-printen of als u contact met ons op wilt nemen, neemt u dan contact met ons op via onze ondersteuningspagina, die ook een handige FAQ-site heeft met al veel antwoorden.

  Support   Learn
Our Product Brands

3DLac
colorFabb
DSM
igus
Iroprint
LEHVOSS
Mosaic
Ninjatek
Stacker