KLEUR DISCLAIMER

De RAL Classic kleurenkaart wordt gebruikt door colorFabb als een referentie voor onze Color On Demand-service. We adviseren gebruikers een RAL Classic-kleurentabel te gebruiken bij het kiezen van een specifieke RAL-kleur.

Onze productafbeeldingen zijn zorgvuldig gemaakt met dezelfde lichtomstandigheden en zonder nabewerking. Elke laptop, smartphone, tablet of computerscherm produceert echter een enigszins andere kleurweergave, daarom raden we u niet aan om uw keuze alleen op onze productafbeeldingen te baseren.

We raden u ook aan zeer voorzichtig te zijn bij het gebruik van online kleurenbibliotheken. De weergave van een kleur op een scherm is zeer subjectief voor het type scherm.

Alle bestellingen worden op aanvraag gemaakt, tijdens het productieproces wordt de kleur visueel gecontroleerd met goedgekeurde referentiemonsters.

Als u graag een kleurvoorbeeld wilt ontvangen, is het mogelijk om spuitgegoten kleuren te bestellen plaques . Deze gebruiken exact hetzelfde materiaal dat wordt gebruikt voor onze Color On Demand-filament en pellets .

RAL 1028