Subscribe to RSS Feed

COLOR ON DEMAND

Maak uw afdrukken echt uniek. Met Color on Demand kunt u een RAL-referentie aanvragen die in het team van colorFabb wordt geëvenaard in PLA. Met een MOQ van 2 kg is de drempel voor 3D-printinggebruikers lager dan ooit om met hun eigen kleur te creëren!Color on Demand, zes jaar in de maak, is nu eindelijk verkrijgbaar. Met de slogan "We make colours happen" colorFabb keert terug naar zijn roots als kleurenspecialist.

Deze steeds groter wordende portfolio van materialen en kleuren heeft zowel colorFabb als zijn enorme aantal gebruikers goed gediend, maar colorFabb ontving regelmatig vragen over bepaalde op maat gemaakte kleuren. Een haalbare manier om te produceren was om een MOQ van 30 of 50 kg per kleur te vereisen. Niet alleen heeft de gemiddelde gebruiker deze hoeveelheden niet nodig, de kosten die ermee gemoeid zijn, zijn vrij hoog.

Met Color on Demand voldoen we aan die behoefte door een innovatieve productiemethode te implementeren om 3D-printing filamenten te produceren. Deze nieuwe productiemethode biedt niet alleen meer flexibiliteit voor het produceren van een grote, onbeperkte hoeveelheid kleuren, maar is ook zo efficiënt dat zelfs zeer kleine hoeveelheden filament efficiënt geproduceerd kunnen worden zonder hogere kosten in vergelijking met gewone filamenten. Color on Demand begint in eerste instantie met het materiaal dat momenteel het populairst is op de markt: PLA. Met Color on Demand kunnen de mogelijke kleuren in de duizenden zijn.
Hoe werkt het?

De kleuren die al zijn gevonden, zijn direct zichtbaar en u kunt deze bestellen zoals elk ander product in onze webshop. De catch? We slaan het niet op. Alle producten in Color on Demand worden op bestelling gemaakt.

Als een kleur nog niet door ons is gematcht, kunt u een RAL-kleur kiezen (click here) of vraag een aangepaste kleur aan met behulp van het formulier.Het team van specialisten bij colorFabb gaat vervolgens aan de slag om aan dit kleurverzoek te voldoen. U kunt ervoor kiezen om een geïnjecteerde gegoten plaat te ontvangen om de kleur eerst te controleren voordat de spoel wordt geproduceerd. Dit is optioneel.

Verwachte doorlooptijden zijn:Color on Demand wordt geproduceerd op spoelen met 2 kg of 750 gram. De 750 gram-optie is alleen beschikbaar voor reeds aangepaste kleuren. Alle nieuwe kleuren worden alleen op spoelen van 2 kg geproduceerd. Benieuwd naar de spoelgrootte? Check deze blog post.

Maar daar stoppen we niet. Tegelijkertijd wordt Color on Demand aangeboden in granulaten als extra toevoeroptie naast filament.

Belangrijk: als u een Color on Demand-spool bestelt, evenals producten die regelmatig worden gevuld, verzenden we deze samen als één zending.
Hoe wordt kleurafstemming uitgevoerd?

Check onze disclaimer! We gebruiken de RAL Classic-referenties als onze gids. Alle geproduceerde filamenten worden optisch gecontroleerd door ons gespecialiseerd productie- en QA-team. U kunt een geïnjecteerde gegoten plaat bestellen voordat u een volledige spoel gaat bestellen. Controleer alstublieft in de webshop!

Houd er rekening mee dat we de daadwerkelijke RAL-referentie gebruiken. Kleuren op een computerscherm, afgedrukte afbeeldingen en promotionele kunst kunnen een verkeerde voorstelling van de werkelijke kleur geven. Spuitgegoten kleurplaten kunnen worden besteld voor een kwaliteitscontrole voordat een volledige spoel wordt besteld.Als de kleur dan wordt geaccepteerd, wordt de productie gestart op de op maat gemaakte spoel, die een enkele spoel is met 2 kg (MOQ) PLA in 1,75 mm of 2,85 mm & ndash; of meer spoelen, natuurlijk. Wanneer een kleur is gematcht, wordt deze toegevoegd aan de colorFabb-website voor toekomstige verwijzingen.

Prijzen zijn slechts € 75 (ex BTW / verzendkosten) voor een spoel van 2-liter spoelen met op maat gemaakt filament, met prijsbepaling op niveau: 10% korting wanneer 4 spoelen worden gekocht, 20% wanneer 10 spoelen worden gekocht.Color on Demand is een eerste nieuwe stap in de richting van maatwerk van filamenten voor de eindgebruikers. Beginnend met PLA en RAL zijn de mogelijkheden om uit te breiden naar andere materialen en kleurreferenties voldoende en zullen deze in een later stadium worden geïmplementeerd.

Kort gezegd, kleur op aanvraag stelt de maker / 3D Printer-gebruiker in staat om specifieke projecten aan te wijzen en een andere positie in de supply chain te claimen met precies die kleur die wordt aangevraagd.

Color on Demand is nu live. Gebruikers kunnen uw verzoeken naar colorFabb sturen of onze website bezoeken:

Vragen?Controleer eerst de FAQ sectie die we gemaakt hebben. Of neem contact met ons op via sales@colorfabb.com
 

Items 1 to 12 of 383 total

per page

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Items 1 to 12 of 383 total

per page

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5