NGEN_FLEX

nGen_FLEX is ontwikkeld met het chemische bedrijf Eastman. Op basis van hun werk met co-polyesters maakt nGen_FLEX een zeer compatibel materiaal met andere materialen van Amphora-kwaliteit. Dit betekent dat u kunt verwachten beide materialen te mengen met goede adhesie-eigenschappen om echt een dubbel geëxtrudeerd model te vormen.

Met precies de juiste hoeveelheid flex kan nGen_FLEX het beste worden omschreven als een semi-flexibele materiaal. Nog steeds in staat om door een Bowden-buis te worden gevoerd en afgedrukt met normale PLA-snelheden.

Snel printen

nGen_FLEX is ontwikkeld als een semi-flexibel materiaal dat de meeste gebruikers in staat stelt om op reguliere printsnelheden te printen en hun bouwtijden te verkorten in vergelijking met andere zeer flexibele filamenten. Ook 3D-printers met een bowdenstijl, 1,75 mm en 2,85 mm, zullen in staat zijn om deze draad zonder veel moeite door te duwen.

Temperatuursbestendigheid

nGen_FLEX is temperatuurbestendig tot ongeveer 125C. Dat betekent dat 3D-geprinte objecten met stoom kunnen worden gesteriliseerd bij 121 ° C.

Flexibel en sterk

Afgedrukt in enkele omtrekken en zonder opvulling of heel kleine objecten voelt vrij flexibel aan, maar bedrukt met meerdere randen en meer opvullende objecten zullen zeer stevig en taai zijn. Het materiaal wordt beoordeeld op een shore-hardheid van 95A.

Meer info op: http://ngen-flex.colorfabb.com/

3 Item(s)

per page

3 Item(s)

per page