Diensten

colorFabb breidt zijn aanbod verder uit dan filamenten en hardware. Met alle kennis verzameld door ons team, kan ColorFabb u helpen de 3D-print oplossing te vinden die u nodig heeft om uw doelen te bereiken. Uw behoeften zijn onze uitdaging.

Hieronder staan onze diensten vermeld. Informeer voor een oplossing op maat.

 Contact

Online support

We bieden online ondersteuning voor de filamenten die we verkopen en de printermerken die we vertegenwoordigen. Neem contact met ons op via support@colorfabb.com of bel ons tijdens kantooruren (ma - vr) om snel hulp te krijgen.

On site installatie

Met de aankoop van een Stacker 3D-printer kunnen we on-site installatie aanbieden om ervoor te zorgen dat u binnen de kortste tijd up-and-running bent.

3D-modellering

Niet alle 3D-modellen zijn direct gereed voor 3D-printen. Als u bijvoorbeeld een spuitgietdeel hebt dat moet worden afgedrukt, moet het model worden aangepast. colorFabb's team van 3D print   engineers kunnen helpen door Solidworks te gebruiken en ervoor te zorgen dat het model klaar is om te printen.

Custom filamenten

colorFabb is altijd bekend geweest voor de ontwikkeling van high-end 3D-printing filamenten. Als u een op maat gemaakt filament nodig heeft, een specifiek materiaal dat bij uw toepassing past of een bepaalde kleur die voor uw doeleinden is ontwikkeld, dan is het colorFabb-team meer dan blij om deze discussie met u te beginnen.

Tol productie / white label

Naast het bekende colorFabb-merk is het ook mogelijk om een specifieke kwaliteit te laten produceren door colorFabb met de colorFabb-kwaliteit. Er is uitgebreide kennis in huis met betrekking tot een breed scala aan materialen.

3D Printen

colorFabb's printlab is de thuisbasis van enkele tientallen 3D-printers. We kunnen ook een beperkte 3D-print service aanbieden.

Consultancy

Als u niet zeker weet hoe en of 3D-printen geschikt is voor uw bedrijf, neem dan contact op met het team van experts op colorFabb. De interne kennis reikt van materialen tot hardware en van software tot CAD-engineering. Het ColorFabb-team is er om u te helpen 3D-printen te integreren in uw bedrijfsmodel om doorlooptijden en kosten te minimaliseren bij ontwikkeling, prototyping en / of productie.

Color on demand / Kleur op aanvraag

Met Color On Demand biedt colorFabb op maat gemaakte kleuren in PLA, te beginnen met een MOQ van slechts 2 kg. U kunt de opties in de bovenste balk vinden of meer lezen over deze unieke service here

Leren

Leer hoe u kunt printen met ColorFabb 3D Printer Filaments. Onze handige tutorials zijn online te vinden!
Ga naar learn.colorfabb.com en bekijk onze How To Print With ... -artikelen, evenals diverse tips & tricks, nabewerkingsmethoden en coole prints.
We houden u ook op de hoogte van het laatste nieuws en alle prints die we maken in ons printlab!