Wanneer we verzenden

worden alle bestellingen die op een normale werkdag vóór 12.00 uur CET (CET) met DHL zijn verzonden dezelfde dag nog verzonden, mits de bestellingen zijn geplaatst, betaald en de artikelen op voorraad zijn. Controleer de voorraadstatus op de afzonderlijke artikelpagina's.
Als u twijfelt of haast hebt, neem dan contact met ons op via sales@colorfabb.com Bestellingen geplaatst vóór 15.00 uur CET kunnen mogelijk dezelfde dag nog worden verzonden, maar alleen op verzoek.

Als uw bestelling na de middag wordt geplaatst, wordt deze de volgende werkdag verzonden. Zodra we deze hebben verzonden, ontvangt u een e-mail met een melding en, indien van toepassing, een link om uw zending te volgen.

Bestellingen geplaatst met B2CEurope verzendoptie worden geleverd met een vertraging van 1 of 2 dagen, zodat ze een iets langere levertijd hebben, maar over het algemeen een lagere verzendsnelheid hebben.

Vragen over uw verzending? Neem contact met ons op via logistics@colorfabb.com


Verzendopties

We bieden verschillende verzendopties. Om u een indicatie te geven over de verschillende opties en kosten, klikt u op hier om de tabel te downloaden (opent in een ander scherm).

Over het algemeen bieden we zowel DHL- als postopties. Hieronder specificeren we wat dit betekent in termen van opties:

      Delivery  
  Dienst Omschrijvind Europe Rest van de wereld Tracking beschikbaar?
DHL Express De snelste optie 1-2 dagen 3-4 dagen Ja, volledige tracking
DHL Economy Het meest geschikt voor Europa 1-2 dagen Nee Ja, volledige tracking
DHL Europlus en Parcelshops De beste Benelux-optie 1 dag Nee Ja, volledige tracking
DHL Parcel Connect Landen: Duitsland, Oostenrijk, Polen, Spanje, Portugal, Tsjechische Republiek, Hongarije, Slovenië, Verenigd Koninkrijk, Ierland 1-4 dagen  Nee Ja, volledige tracking
B2C Parcel Premium De snelste van de postopties 7 dagen 14 dagen Ja, volledige tracking
B2C Parcel Plus Geweldige waarde postoptie 9 dagen 21 days Beperkte post tracking
B2C Parcel Lite Alleen voor samples (max. 2 kg) 9 dagen 21 dagen Alleen bewijs van levering


DHL Express on Demand

DHL On Demand Delivery (ODD) geeft ontvangers verschillende handige en flexibele afleveringsmoge-lijkheden. Met andere woorden, je kunt zelf kiezen waar en wanneer DHL Express het pak-ket bezorgt. Zo zorgt DHL Express dat de levering soepel verloopt.


*DHL Parcel Connect

Maximaal 1 pakket per verzending. Leveringsdagen: van maandag tot zaterdag, één bezorgpoging. Indien niet thuis: levering via mailbox (indien geen handtekening vereist), bezorgpoging bij de buren en indien niet gelukt, bezorging aan een DHL ServicePoint. Gratis tweede bezorgpoging mogelijk op verzoek van de geadresseerde. Niet-leverbare verzending gaat terug naar de afzender.Track & trace beschikbaar via dhlparcel.nl. Transportvoorwaarden in overeenstemming met CMR, algemene voorwaarden in overeenstemming met GT & amp; C DHL Parcel Connect, gratis verzekering tot 500 euro per pakket, standaard handtekening voor ontvangst.


B2C

Let op: de B2C-postopties zijn indicatief. We zijn afhankelijk van lokale post- en scheepvaartmaatschappijen, die zich niet altijd houden aan ons aangegeven tijdschema. Wij als colorFabb hebben geen controle over welke service wordt gekozen. Zodra het item is verzonden (zoals de status aangeeft in de e-mail die u hebt ontvangen), is het pakket te zijner tijd bij u. Voor een gegarandeerde levertijd, kies DHL.


Gratis verzending

Is beschikbaar voor bepaalde landen. Controleer de downloadbare tabel om te zien dat uw land van toepassing is

Let op: een XL-spoel is te zien in ons systeem als 4 gewone spoelen (vanwege het extra gewicht en de verpakking). 

Track&Trace

Nadat uw bestelling ons magazijn heeft verlaten, kunt u de locatie ervan traceren met behulp van de track & trace-code die u per e-mail wordt toegestuurd. Track & amp; Trace-informatie wordt elke avond rond 10 PM CET verzonden. Ga naar de DHL- of B2CEurope-website om uw track- en traceercode in te voeren.

 

Ophaalopties

Ophalen is alleen mogelijk voor klanten uit Nederland, België en Duitsland.Alle pick-up bestellingen moeten worden besteld en betaald via onze website voor de pick-up. Houd er rekening mee dat we geen fysieke winkel zijn en dat er ter plaatse geen betalingen kunnen worden gedaan. Een bezoek aan ons kan alleen op afspraak worden gedaan. Zodra je hebt gekozen om op te halen bij colorFabb en hebt betaald, neem dan contact met ons op om te zorgen dat je pakket klaar is als je het ophaalt.

Openingstijden pick-up: ma-vr 8.30 uur – 17.00.

 

Invoerrechten

Voor internationale verzending (buiten de EU), kunnen er toeslagen van toepassing zijn. Dit kunnen douanerechten of invoerheffingen zijn. De kosten variëren per land / gebied en zijn niet inbegrepen in de verzendkosten die op de factuur worden vermeld. Helaas kunnen we deze extra kosten niet beïnvloeden en kunt u voor meer informatie contact opnemen met uw plaatselijke douanekantoor.

Niemand houdt van invoerrechten, maar klik op de onderstaande link om te weten te komen of u bij het bestellen invoerrechten moet betalen(Amerikaanse klanten, let op: u kunt tot $ 800 bestellen zonder dat u invoerrechten hoeft te betalen). Deze informatie was correct op het moment van publicatie en moet alleen worden gebruikt voor indicatieve informatie. Voor actuele informatie over invoerrechten kunt u contact opnemen met uw lokale douanekantoor.

Downloadtabel invoerrechten

 

 

Retouren

Voordat u producten terugstuurt, moet u ervoor zorgen dat u de handleiding Hoe te printen met ... heeft gelezen en dat u contact hebt opgenomen met support@colorfabb.com als zich problemen voordoen met ons materiaal.
Gebruik het retourformulier hieronder of stuur een e-mail naar support@colorfabb.com om een retourzending te regelen. Consumenten hebben het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst terug te sturen, echter filamenten zijn verbruiksartikelen, we kunnen alleen ongeopende, ongebruikte producten accepteren. Voor internationale zendingen is het 14 dagen na verzending.
Eventuele aangiften na 14 dagen worden alleen terugbetaald als winkelkrediet. Alle teruggaven worden gecrediteerd als winkelkrediet na ontvangst voor internationale bestellingen of voor Paypal / Creditcard-bestellingen na 14 dagen na betaling.
Neem contact met ons op voordat u bestellingen terugstuurt, zodat we alle nodige regelingen kunnen treffen.

Het retouradres voor pakketten is:
colorFabb B.V.
Bremweg 7
5951DK Belfeld (Venlo)
Tel  + 31 (0)77 - 466 40 15
Fax + 31 (0)77 - 397 14 14
E-Mail: support@colorfabb.com


Noteer altijd het originele bestelnummer bij uw pakket en gebruik het formulier dat werd verzonden met de oorspronkelijke bestelling bij het retourneren van uw filamenten. Als er geen formulier is opgegeven, neem dan contact met ons op via logistics@colorfabb.com, zodat we u er een kunnen toesturen.
Als alternatief kunt u het onderstaande formulier gebruiken:

 

Naar

 • Als u zich wilt terugtrekken uit de aankoop, vult u dit formulier in en stuurt u het terug.


  To:
  colorFabb B.V.
  Bremweg 7
  5951 DK Belfeld
  Tel  + 31 (0)77 - 466 40 15
  Fax + 31 (0)77 - 397 14 14
  E-Mail: support@colorfabb.comBestelling

Artikelen

Persoonlijke gegevens

* Required Fields